Nobody Wants to Die - Official Reveal Trailer

Lose yourself in the dystopian world of New York in the year 2329 in Nobody Wants to Die, a new detective noir adventure where immortality comes at a price that someone has to pay. As Detective James Karra, you’ll lead the investigation using advanced technology, risking it all in pursuit of a serial killer targeting the city’s elite. Nobody Wants to Die is Coming to PC, Xbox Series X|S, and PlayStation 5 in 2024.

2 Likes

Izgleda interesantno. Samo jos da vidimo kako izgleda igra stvarno. Iz kog je lica itd

Skoro ste prozivali ovdje Poljake a kod njih studija niče koliko hoćeš.

Iz prvog lica.

1 Like

Izgleda super za sada. Ali ima jos da se vidi. Zao mi je samo sto je iz prvog lica.

1 Like

Fora je što su sve igre manjeg budžeta ili manjeg studija u prvom licu jer je mnogo lakše staviti “plutajuću” kameru kojom upravljaš nego da rade ceo 3d model i ceo set animacija koji se prikazuje ispred tebe (a te animacije često znaju da budu malo kljakave jer su ograničeni sredstvima i sl.)
Tako da je uvek “lakše” uraditi u prvom licu i sebi si olakšao život i možeš da se fokusiraš i usmeriš sredstva na sve ostalo.

3 Likes

Ma ok sto se tehnickih razlogatice. Meni smeta prvo lice posto ne znam na konzoli da igram. Tako da uglavnom preskacem. Sem ako ne bude akcenat na prici i istrazivanju. Onda mogu. Ako je pucanje sporedno.

1 Like